A la primera trobada comptarem amb l'Anna Jordan que farà pasta a la carbonara i la Dolors Vilaró rap amb patates a lo fàcil.
Patates a lo pobre - Patates en adobillo - Reibekuchen - Flam de patates - Tubercles amb llamineres de porc - Braons amb puré de moniato - Patates emmascarades - Milfulls de patata i carxofa - Crema de xirivies amb pastanaga - Pesto de remolatxa - Patates rostides - Pastis de patata - Patates amb formatge -Bombons de pastanaga i coco
Per a donar el tret de sortida, la Conxi Parrado ens ha cuinat unes costelles de porc amb patates i verdures i l'Anna Jordan, uns dips de moniato.
![]() |
Verdures saltejades amb ou ferrat – Coliflor amb botifarragratinada – Cigrons amb tomaquets – Ofegat de bolets – Bunyolsde carbassa/castanya – Quinoa amb gambes i pernil – Purè depèsols i ou escumat – Llonces a la taronja – Crema de carbassa
Xarrup de crema de pèsols – Tapa de petxina a lo fàcil – Tapes amb tomàquets cherry – Torradesd’alvocat amb pera caramel·litzada – Tartaleta amb xampinyons – Melindros farcits de nata
Tartaletes de compota de poma amb botifarra - Ous durs farcits de bacallà i bolets – Ous farcits – Melmelada de maduixes i xocolata – Xampinyons farcits de verdures – Tapes de truita de calçots – Torrada amb tomàquet, formatge i anxoves – Patates al forn amb crema agria – Espàrrecs amb crema de ceba
Ens van fer un Paté de musclos i tonyina i pernil amb pinya.
Ous ferrats de perdiu amb tofona - Poma amb foie i codonyat - Tortells de col farcits de carn - Paté de musclos i tonyina - Pastissets de moniato i carbassa salats - Tapa d’hivern de pernil amb pinya -Milfulls de carbassa - Guacamole amb salmó fumat - Torradetes de sobrassada i ous de guatlla
TAPES DE TEMPORADA
TAPES DE TEMPORADA
Segona Trobada del projecte "Passa'm la recepta"
TAPES D'HIVERN
Divendres 24 de gener de 2020.
Seguim amb tapes d'hivern! En aquesta segona trobada Maria Dantí i Roser Blasco han cuinat Tapa de brie amb tomàquet i beicon, i tapa de truita de bacallà.
TAPES DE TEMPORADA
Primera Trobada del projecte "Passa'm la recepta"
TAPES DE TARDOR
Divendres 29 de novembre de 2019.
Comencem el curs cuinant tapes! En aquesta primera trobada, de tapes de tardor, han cuinat Mª José Morales i Josep Melgarejo, unes tapes de patates amb bolets i trufes de moniato.
CUINA TRADICIONAL I RÀPIDA
Quarta Trobada del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA AMB DESHIDRATATS
24 de maig de 2019.
Tanquem el cicle de trobades del Passa'm amb la cuina des Deshidratats, tastant les receptes de Mª Assumpció Fontcuberta i Josep Melgarejo: Rissoto amb bolets deshidratats i galetes de nabius. Boníssim!!
CUINA TRADICIONAL I RÀPIDA
Tercera Trobada del projecte "Passa'm la recepta"
FONS DE CUINA: TRUCS I SECRETS
22 de març de 2019.
Les cuineres Mª José Morales i Roser Blasco ens van ensenyar com elaborar una bona salsa Romesco i un bon fumet de peix, per a poder fer receptes tant delicioses com la Xatonada o la Fideuà, que vam poder tastar i gaudir.
CUINA TRADICIONAL I RÀPIDA
Segona Trobada del projecte "Passa'm la recepta"
ENTREPANS SORPRENENTS EN UN TRES I NO RES!
25 de gener de 2019.
L'Encarna Garcia i l'Anna Jordan ens van sorprendre amb unes receptes d'entrepans per llepar-se els dits: Entrepà a la Navarra i Sandwich Club.
25 de maig de 2018.
Tanquem el cicle de trobades d'aquest curs amb més cuina de festa! Dues receptes fantàstiques cuinades per Montserrat Pujadas i Josep Melgarejo: Llaminera amb xampinyons i pasta de full, i pastís de selva negra.
CUINA DE FESTA Tercera Trobada del projecte "Passa'm la recepta"
16 de març de 2018.
La cuina de festa ha protagonitzat aquesta 3ª Trobada culinària: Conxi Parrado i Cati González han cuinat Estrella de pasta de full amb salmó i formatge i bunyols de Quarsema de l'àvia. Espectacular!
CUINA DE VERDURES DE TEMPORADA Segona Trobada del projecte "Passa'm la recepta"
26 de gener de 2018.
Les cuineres M. Assumpció Fontcuberta i Assumpció Volart van cuinar pastís de verdures i una menestra de verdures, ... deliciós!!
CUINA DE VERDURES DE TEMPORADA
Aquesta temporada el Passa'm ha començat amb Cuina de verdures! Delicioses receptes a càrrec de Roser Blasco i Dolors Vilaró, que van cuinar Ratatouille i Hamburgueses vegetals de llenties i arròs integral.
Quarta Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE LES GARRIGUES I LA SEGARRA
Les trobades d'aquest curs 2016/2017 han acabat amb receptes de les comarques de Les Garrigues i la Segarra: Cassola del tros de Juneda i Coca de recapte de Tàrrega, cuinades per Encarna García i Assumpció Volart.
Tercera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DEL PENEDÈS I EL PRIORAT
24 de març de 2017.
Conxi Parrado i Cati González van ser les protagonistas de la cuina d'aquestes comarques. Van cuinar Torradetes amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet amb anxoves, i Orelletes.
Segona Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE MUNTANYA: LA CERDANYA I L'ALT URGELL
24 de febrer de 2017.
Maria Dantí i Fuencisla González van estrenar la nova cuina del Centre Cívic Palou en aquesta trobada. Van cuinar: Trinxat de la Cerdanya i Truites de riu amb ametlles.
Primera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE L'EMPORDÀ, GIRONÈS I PLA DE L'ESTANY
25 de novembre de 2016.
Roser Blasco i Josep Melgarejo van donar tret de sortida a les trobades del curs 2016/2017 amb les receptes Cim i tomba de l'Empordà i Ametllats de l'Estany.
RECEPTARI DE LES ÀVIES DE PALOU
Amb aquest receptari, les dones del Passa'm la recepta del Centre Cívic Palou volem posar en valor el coneixement de la gent més gran del barri. Hem anat a les cases de les àvies i besàvies de Palou a xerrar sobre receptes, maneres de cuinar de cada casa, productes tradicionals, ritmes de vida... Així contribuïm a recuperar, preservar, donar valor a la cuina del dia a dia, casolana, de proximitat, de Palou.
Ens agrada poder compartir al nostre blog el resultat d’aquest recull de receptes, petit tresor del saber de les àvies.
Rossejat de fideus - Conill rostit - Tripa i peuets de be - Pollastre rostit - Escaldums -
Conill a la vinagreta - Tall amb suc - Escaldums - Llonsa a la taronja -
Vedella amb bolets - Crema de crancs -
Quarta Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DEL VALLÈS ORIENTAL I MARESME
27 de maig de 2016.
Aquesta trobada ha estat una mica diferent a les altres:
Mentre les cuineres Assumpció Foncuberta i Fuencisla González van cuinar Capipota i Maduixots del Maresme amb menta, la resta del grup van estar gravant amb vídeo tot el procés, per crear la primera vídeo-recepta del Passa'm!
Tercera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DEL PLA DE LLEIDA
11 de març de 2016.
Les cuineres van ser Conxi Parrado i Cati González, que van cuinar Albergínies a la Lleidatana i la Cassola del tros.
Panadons d'espinacs - Braç d'espinacs i salmó - Cigrons amb llagostins -
Coca de ratafia de la Segarra - Peres de Lleida - Conill amb cargols
Segona Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE
29 de gener de 2016.
Les cuineres van ser l'Encarna Garcia i l'Irene Feliu, que van cuinar la Clotxa i el Coc de massana.
Primera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE LA GARROTXA I EL RIPOLLÈS
20 de novembre de 2015.
Les cuineres van ser Assumpció Volart i Montserrat Pujadas, que van cuinar patates d'Olot i fideus amb costella.
Quarta Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA A LA BRASA
22 de maig de 2015.
Les cuineres van ser Roser Blasco, Anna Jordan i Encarna Garcia, que va cuinar llamineres a la brasa, verdures a la brasa i pinxos de romaní.
Primera Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA DELS MARINATS I ESCABETXS
27 de març de 2015
Les cuineres van ser l' Assumpció Volart i la Conxi Parrado, que van cuinar musclos escabetxats i salmó marinat.
Segona Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA AL FORN
23 de gener de 2015.
Les cuineres va sen la Maria Dantí i la Montserrat Pujadas, que van cuinar empanada d'espinacs i espatlla de xai al forn.
![]() |
Patates al forn tipus panadera - Pollastre i conill al forn - Orada a la sal - Lluç al forn amb cava -
Filets de rap al forn - Orada al forn amb patates
Primera Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA DELS ESTOFATS
22 de novembre de 2014.
Les cuineres van ser Hilde Grosskopf i Assumpció Fontcuberta, que va cuinar Gulasch i estofat de patates i carn.
Estofat de patates amb vedella - Estofat de tonyina - Sípia amb patates -
Estofat de sípia amb pèsols i patates - Sípies amb pèsols
Quarta trobada de La Cuina dels Colors del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA VERMELLA
25 de maig de 2014.
Les cuineres van ser Encarna Garcia i Irene Feliu, que van cuinar Pebrots del piquillo farcits de tonyina, Xarrup de síndria i tomàquet i Coqueta de xocolata i maduixes.
Pastís Xipriota (pastís de iogurt i cireres)
Tercera trobada de La Cuina dels Colors del projecte "Passam la recepta"
LA CUINA VERDA
28 de març de 2014.
Les cuineres van ser la Monserrat Trullàs i la Maria Rosa Claveria amb les seves receptes d' amanida de mongetes tendres i quiche d’espinacs.
Segona trobada de La Cuina dels Colors del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA TARONJA
24 de gener de 2014.
Les cuineres van ser la Roser Blasco, amb la seva recepta de crema de carbassa amb foie i pastís de pastanaga, i la Lourdes Batlles, amb una deliciosa recepta de salmó amb taronja.
LA CUINA LILA
22 de novembre de 2013.
Les cuineres van ser la Conxi Parrado amb la seva recepta de Mussaka d’albergínies i Assumpció Foncuberta amb una recepta de figues confitades amb vi negre.
Quarta trobada de Productes de Palou de Temporada del projecte "Passa'm la recepta": POLLASTRES ROSSOS DE PALOU
22 de març de 2013.
Les cuineres van ser la Conxi Parrado i la Montserrat Pujadas amb les seves receptes de pollastre amb prunes i pollastre amb gambes.
Tires de pollastre arrebossat - Pollastre al cava amb prunes - Pollastre al curry - Pollastre a la cassola -
Pollatre borratxo
Segona trobada de Productes de Palou de Temporada del projecte "Passa'm la recepta"
DELICIOSOS CALÇOTS
25 de gener de 2013.
Les cuineres van ser Roser Blasco, Lourdes Batlles i Encarna Garcia amb les seves receptes de salsa de calçots, tempura de calçots i truita de calçots.
DOLÇOS DE NADAL
20 de desembre 2012.
Les participants del Passa'm van portar Dolços de Nadal per celebrar la Festa d'hivern del Centre Cívic Palou. Aquí teniu les receptes.
Coques de patata - Torró d'avellanes - Flam de torró de xixona - Massapà casolà - Nevaditos -
25 de maig de 2012.
Les cuineres van ser Fuencisla Gonzáles i Roser Blasco, que van fer tres tipusde braç de gitano: un crocanti amb nata, un braç de crema i l'altre de trufa.
Tercera trobada curs 2011/2012 del projecte "Passa'm la recepta"
SEGONS PLATS: LLUÇ
13 d'abril de 2012.
Les cuineres van ser Conxi Parrado i Candi Soler amb les seves receptes de Lluç amb pèsols i Lluç a la basca.
25 de novembre de 2011
Les cuineres van ser Assumpció Fontcuberta Lourdes Batlles, amb les seves receptes de patés: de favetes amb gambes llagostineres, de favetes petites amb botifarra, de pastanagues, d'albergínia i anxoves.
Banda de fruites amb crema - Puding de peres i plàtans - Maduixes banyades amb xocolata
Figues confitades - Melonets al cava - Pastís de llimona - Coulant de xocolata -
Tatin de pomes
25 de març de 2011.
PRIMERS PLATS: SOPES
4 de febrer de 2011.
Les cuineres van ser Encarna garcia i Fuencisla González amb les seves receptes de Sopa de ceba i Crema de coliflor i ametlles.
Primera trobada curs 2010/2011 del projecte "Passa'm la recepta"
ENTRANTS: FORMATGE
19 de novembre de 2010.
Les cuineres van ser Montserrat Trullàs i Carmen Orona, amb les seves receptes de Pa de pagès amb formatge i ceba i Mozzarela amb tomàquet xerri i oli d'alfabrèga.
Piruletes de parmesà
12 febrer de 2010.
Les cuineres van ser Roser Blasco i Assumpció Fontcuberta, que van cuinar Tournedos Parisien i Vedella farcida.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada