Foto: Maria Dantí |
20 canelons
400 g de rap
250 g de musclos
100 g de gambes
50 g de mantega
25 g de fortmatge rallat
40 g de farina
1 tasseta de llet
1 tasseta de vi blanc
suc de llimona
Elaboració del plat:
Per començar, coeu el rap al forn, poseu-hi el suc de llimona, sal, vi blanc i una mica d'aigua. Seguidament, un cop cuit el peix i fred, esmicoleu-lo juntament amb els musclos oberts al vapor tallats a trossos i les gambes fregides, també a trossos petits.
Tot seguit, feu una salsa beixamel, amb la farina, mantega i llet. Quan estigui feta, ajunteu-la amb el peix trinxat i aboqueu tota aquesta barreja en una plata perquè es refredi. Els canelons, ja cuits, esteneu-los sobre un drap i repartiu-hi tota la pasta. Col·loqueu-los en una plata, cubriu-los amb salsa beixamel o de tomàquet, empolseu-los amb fortmatge rallat i ficats al forn a gratinar.
Senzill
Presentat per: Mª Rosa Dantí
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada