Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ENTREPA AMB SALSITXES I XAMPINYONS

dimecres, 6 de febrer del 2019
Foto Dolors Vilaró
Ingredients:

1 barreta de pa o xapata
250 g. xampinyons
250 g. salsitxes
1 culleradeta d'oli OVE
1 pessic de sal
1 branqueta de julivert
1 gra d'all
1 cullerada de conyac


Elaboració del plat:

En primer lloc agafeu una cassola  de fons gruixut i coeu-hi les salsitxes amb una mica d'oli, no cal posar-ne gaire, ja que les salsitxes si es punxen deixen anar una mica de greix.
Quan les tingueu cuites les traieu i a la mateixa cassola hi poseu els xampinyons nets i tallats petitons, els saleu i afegiu un gra d'all. Quan ja estiguin gairebé cuits hi afegiu una mica de julivert i torneu les salsitxes a la cassola trossejades, ho flamejeu amb el conyac. Una vegada evaporat ja ho podeu posar a dins del pa.
Normalment és un plat que es pot fer el dia anterior i l'endemà tindreu un entrepà boníssim.


Presentada per Dolors Vilaró

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada