Ingredients:
4 patates mitjanes ben netes
2 cullerades d'oli d'oliva
200 gr de formatge cherddar ratllat
una mica de pebre
185gr de tonyina en conserva
2 cebes tallades a daus
Elaboració del plat:
Escalfeu el forn a 200ºC.
Punxeu les patates amb una forquilla i fregueu-les amb una mica d'oli per sobre la pell i condimenteu amb una mica de sal.
Poseu les patates al forn en una safata amb paper de forn i coeu-les durant 1h, girant de tant en tant o fins que estiguin cuites.
Mentrestant, en una paella coeu la ceba tallada a daus i quan esigui cuita, afegiu-hi la tonyina i cuineu-ho un minut més.
Reserveu.
Un cop cuites, talleu les patates per la meitat i buideu-les.
Poseu el contingut de la patata en un bol i afegiu el formatge, una mica de pebre i sal al gust.
Si ho voleu una mica més suau, afegiu una mica de llet a la barreja
Barregeu la patata amb la ceba i la tonyina i farciu les patates.
Poseu de nou les patates al forn, amb una mica de formatge ratllat per sobre.
Gratineu-ho 20min fins que el formatge estigui rosset.
Serviu-ho amb una mica d'amanida.
Bon profit!
Recepta aportada per: Lourder Batlles
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada