Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES FARCIDES DE TONYINA

dimarts, 28 de maig del 2024

 Ingredients:

4 patates mitjanes ben netes

2 cullerades d'oli d'oliva

200 gr de formatge cherddar ratllat

una mica de pebre

185gr de tonyina en conserva

2 cebes tallades a daus


Elaboració del plat:

Escalfeu el forn a 200ºC.

Punxeu les patates amb una forquilla i fregueu-les amb una mica d'oli per sobre la pell i condimenteu amb una mica de sal.

Poseu les patates al forn en una safata amb paper de forn i coeu-les durant 1h, girant de tant en tant o fins que estiguin cuites.

Mentrestant, en una paella coeu la ceba tallada a daus i quan esigui cuita, afegiu-hi la tonyina i cuineu-ho un minut més.
Reserveu.

Un cop cuites, talleu les patates per la meitat i buideu-les.
Poseu el contingut de la patata en un bol i afegiu el formatge, una mica de pebre i sal al gust.

Si ho voleu una mica més suau, afegiu una mica de llet a la barreja

Barregeu la patata amb la ceba i la tonyina i farciu les patates.

Poseu de nou les patates al forn, amb una mica de formatge ratllat per sobre.

Gratineu-ho 20min fins que el formatge estigui rosset.

Serviu-ho amb una mica d'amanida.

Bon profit!

Recepta aportada per: Lourder Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada