Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TAPA DE BRIE AMB TOMÀQUET I BEICON

dijous, 5 de març del 2020
1Ingredients.
Foto: Roser Blasco


8 llesquetes de pa de barra
8 tallets de formatge brie de la mida del pa
8 trossets de tomàquet confitat o confitura
8 talls de beicon fumat de la mida del pa

Per la reducció.
1 gotet de Pedro Ximenez
1 c de sucre

Elaboració del plat

Per començar talleu el pa a llesques primetes, si voleu es pot torrar una mica, no gaire.
Després poseu-hi el tomàquet, un trosset si es confitat, o be unteu la llesca si es confitura.
Llavors hi poseu un trosset de formatge, hi a sobre el tallet de beicon passat per la planxa, que quedi una mica cruixent.

Un cop muntada la tapa hi poseu un rajolí de la reducció de P. X.

Per fer la reducció poseu un cassó petit al foc amb el xerès i el sucre, deixeu que bulli uns 5-6 minuts que redueixi una mica i el reserveu. ha de quedar amb la consistencia de mel líquida.

Un cop fred ja es pot fer servir, si us en queda es pot guardar perfectament a la nevera per utilitzar en altres receptes.

Bon profit !!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada