Ingredients:
1 kg de patates 2 ous200 g de carn picada
50 g de cansalada
50 g de mantega
1/2 litre de llet
2 cullerades de farina Sal
Pebre
Nou moscada
Motlle de 22 cm
Elaboració del plat:
Feu bullir les patates amb pell en aigua amb sal.
En treure-les, peleu-les i passeu-les pel sedàs ben fines. Després poseu-les en un cassó amb farina, 25 g de mantega, la llet, sal, pebre i una mica de nou moscada.
Quan s'ha espessit, tireu-hi, els ous ben batuts, la carn picada i fregida amb miques de cansalada i un xic més de mantega.
Barregeu-jo tot bé.
Unteu un motlle de mantega, poseu-hi la barreja i poseu-ho al forn, al bany maria, destapat.
Un cop estigui pres, es deixeu-ho refredar i desmotlleu
.
Recepta presentada per: Maria Vila
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada