Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FLAM DE PATATES

dimecres, 31 de gener del 2024

Ingredients:

1 kg de patates 2 ous

200 g de carn picada 

50 g de cansalada 

50 g de mantega

1/2 litre de llet

2 cullerades de farina Sal

Pebre

Nou moscada 

Motlle de 22 cm


Elaboració del plat:

Feu bullir les patates amb pell en aigua amb sal.

En treure-les, peleu-les i passeu-les pel sedàs ben fines. Després poseu-les en un cassó amb farina, 25 g de mantega, la llet, sal, pebre i una mica de nou moscada.

Quan s'ha espessit, tireu-hi, els ous ben batuts, la carn picada i fregida amb miques de cansalada i un xic més de mantega. 

Barregeu-jo tot bé.

Unteu un motlle de mantega, poseu-hi la barreja i poseu-ho al forn, al bany maria, destapat.
Un cop estigui pres, es deixeu-ho refredar i desmotlleu
.

Recepta presentada per: Maria Vila

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada