Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TAPA DE TARDOR AMB CAQUI, PERNIL SERRA I MOZZARELLA

dimecres, 18 de desembre del 2019

Ingredients:
Foto: Yolanda Fernández


Per a 8 tapes:

8 talls d'un bon pernil serrà tallat fi
2 caquis persimon
8 fulles alfàbrega fresca
perles de mozzarella
cibulet, millor fresc
gotes d'oli oliva verge extra



Elaboració:


Deixeu els talls de pernil serrà a temperatura ambient, peleu els caquis, els talleu per la meitat i cada meitat en dos.
Emboliqueu cada grill de caqui amb el pernil.

Emplatat:

Serviu la tapa. Poseu-li una fulla d'alfàbrega subjectada amb un escuradent. Adorneu amb les perles de mozzarella i el cibulet fresc picat i finalment un fil d'oli.

Elaborada per:  Yolanda Fernández

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada