Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Calamars amb mongetes del ganxet, cansalada i botifarra

divendres, 17 de febrer del 2023

 Ingredients

-2 calamars grans

-250 g mongetes del ganxet en cru

-4 tires de cansalada viada curada

-8 talls botifarra negra

-2 cebes de Figueres grans

- vi blanc

- oli, sal


Elaboració del plat

El dia abans posar les mongetes en remull amb una cullerada de sal.
Coure les mongetes durant 1 hora
Tallar la cansalada petita, coure la i reservar.
Ratllar la ceba, coure-la amb l'oli de la cansalada, si cal afegir-n'hi una mica més
Posar-hi el calamars tallat a rotllanes
Tirar-hi una mica de vi blanc
Deixar-ho coure tot junt
Posar-hi les mongetes amb una mica de suc
Posar-hi la cansalada i deixar ho coure una mica més
Quan estigui cuit posar-hi els talls de botifarra negra, tapar la cassola i apagar el foc
Es serveix de primer i de segon.


Recepta presentada per: Montserrat Pujadas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada