Ingredients
-2 calamars grans
-250 g mongetes del ganxet en cru
-4 tires de cansalada viada curada
-8 talls botifarra negra
-2 cebes de Figueres grans
- vi blanc
- oli, sal
Elaboració del plat
El dia abans posar les mongetes en remull amb una cullerada de sal.
Coure les mongetes durant 1 hora
Tallar la cansalada petita, coure la i reservar.
Ratllar la ceba, coure-la amb l'oli de la cansalada, si cal afegir-n'hi una mica més
Posar-hi el calamars tallat a rotllanes
Tirar-hi una mica de vi blanc
Deixar-ho coure tot junt
Posar-hi les mongetes amb una mica de suc
Posar-hi la cansalada i deixar ho coure una mica més
Quan estigui cuit posar-hi els talls de botifarra negra, tapar la cassola i apagar el foc
Es serveix de primer i de segon.
Coure les mongetes durant 1 hora
Tallar la cansalada petita, coure la i reservar.
Ratllar la ceba, coure-la amb l'oli de la cansalada, si cal afegir-n'hi una mica més
Posar-hi el calamars tallat a rotllanes
Tirar-hi una mica de vi blanc
Deixar-ho coure tot junt
Posar-hi les mongetes amb una mica de suc
Posar-hi la cansalada i deixar ho coure una mica més
Quan estigui cuit posar-hi els talls de botifarra negra, tapar la cassola i apagar el foc
Es serveix de primer i de segon.
Recepta presentada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada