Ingredients
600 gr de cua de rap
1 ceba
3 alls
2 tomàquets
3 patates
Mig got de vi blanc
200 gr de cloïsses
50 gr d'atmelles torrades
50 gr avellanes torrades
Farina
Pebre vermell
Pebre negre
Oli
Sal
Elaboració del plat
Deixeu les cloïsses amb aigua salada 30 minuts.
Salpebrar el rap a daus grossos enfarina. Daurar-los en una cassola.
Talleu les patates a daus, picar la ceba amb un all i sofregir-los amb oli del rap durant 7 minuts.
Afegiu tomàquet rallat i remenar durant 8 minuts.
Afegiu una cullerada de pebre vermell i el vi blanc i deixar que s'evapori. Afegir 1 litre de aigua i coure 10 minuts.
Incorporem les patates i continuen la cocció 15 minuts.
Afegim el rap, el fruits secs picats i els dos alls pelats i premsats.
S'ha de coure 5 minuts més afegiu les cloïsses i espereu 3 minuts més.
Preparació de la picada:
S'ha de sofregir els fruits secs amb una llesca de pá torrat i picar-ho tot. I una vegada amb platat es tira per sobre del rap.
Foto de Assumpció Volart |
Presentada per Asuumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada