Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATÉ DE TOMÀQUETS DESHIDRATATS

dimecres, 20 de novembre del 2019
Ingredients:

18-20 tomàquets
75 gr de ametlles crues
1-2 dents d'all
4-5 cullerades de oli d'oliva
orenga
sal i pebre


Elaboració del plat:

-Hidratar els tomàquets en aigua abundant durant 10-12h (tota la nit), després  es reserven ben escorreguts.

-Ara torrem les ametlles a foc baix perquè no es cremin, i un cop  fredes les passem pel túrmix.

-Afegim els tomàquets sense llavors, l'all, orenga, sal i pebre i oli.

Depèn de com us agradi  podeu afegir més oli i/o sal i pebre.

Ja es pot guardar en un pot a la nevera.

Es pot utilitzar com a paté vegetal amb torrades i també queda molt bo afegint-ne  una mica als sofregits.

Presentada per: Cati González

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada