Foto: Txell Vilarrasa |
Ingredients:
1 moniato mitjà
200 g farina integral (aprox)
1/2 cullerada d'oli
1 cullerada de llevat nutricional
1 cullerada d'orenga
1 culleradeta nou moscada
sal i pebre
Elaboració del plat:
Renteu el moniato i el coeu al forn uns 40 minuts a 200º. Quan comproveu que està cuit el deixeu refredar una mica, el peleu i l'aixefeu amb una forquilla fins que quedi un puré.
Barregeu tots els ingredients, meny la farina. Aneu afegint la farina a poc a poc perquè es vagi integrant i fins que pugueu fer una bola.
Deixeu la massa en una superficie enfarinada i repartiu en 3 porcions. L'hi doneu forma de xurro.
Amb un ganivet talleu en porcions d'uns 3 cm. pressioneu cada gnochi amb una forquilla per donar relleu.
Els heu de bullir amb força aigua i sal, quan comencin a flotar espereu un parell de minuts i els retireu. Els passeu per la paella un parell de minuts amb uns alls laminats.
Acompanyeu d'amanida o amb alguna salsa.
Recepta extreta de letscook.healthy
Presentada per: Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada