Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

GNOCHI DE MONIATO

dimarts, 2 d’abril del 2024

 

Foto: Txell Vilarrasa

Ingredients: 

1 moniato mitjà

200 g farina integral (aprox)

1/2 cullerada d'oli

1 cullerada de llevat nutricional

1 cullerada d'orenga

1 culleradeta nou moscada

sal i pebre



Elaboració del plat:

Renteu el moniato i el coeu al forn uns 40 minuts a 200º. Quan comproveu que està cuit el deixeu refredar una mica, el peleu i l'aixefeu amb una forquilla fins que quedi un puré.

Barregeu tots els ingredients,  meny la farina. Aneu afegint la farina a poc a poc perquè es vagi integrant i fins que pugueu fer una bola.

Deixeu la massa en una superficie enfarinada i repartiu en 3 porcions. L'hi doneu forma de xurro.

Amb un ganivet talleu en porcions d'uns 3 cm. pressioneu cada gnochi amb una forquilla per donar relleu.

Els heu de bullir amb força aigua i sal, quan comencin a flotar espereu un parell de minuts i els retireu. Els passeu per la paella un parell de minuts amb uns alls laminats.

Acompanyeu d'amanida o amb alguna salsa.

Recepta extreta de letscook.healthy

Presentada per: Dolors Vilaró


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada