Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

REIBEKUCHEN (COQUETES)

dimecres, 31 de gener del 2024


Ingredients per 4 persones:

1 kg de patates

2 cebes

1 ou

40 g farina de blat de moro

Oli

Sal


Elaboració del plat:

Primer de tot renteu i peleu les patates, a continuació les ratlleu amb un ratllador no massa fi i les reserveu en un bol.

A continuació feu el mateix amb la ceba, la peleu i la ratlleu amb el mateix gruix.

Ho poseu en un colador i ho espremeu ben fort, ha de treure tota l'aigua que deixen anar les patates, si és necessari ho eixugueu amb un drap de cuina.

Ho torneu a posar en el bol afegint-hi un ou i la farina, ho barregeu tot junt.

Poseu una paella al foc amb oli, quan estigui calent es van agafant porcions de la pasta amb dues culleres, s'aplanen una mica i les fregiu, han de quedar daurades d'un costat abans de donar-les-hi la volta. Quan ja estan daurades les passeu a una safata amb paper absorbent dos minuts i ja les podeu portar cap a taula. Mengeu-les ben calentones, acompanyeu-ho amb compota de poma o una amanida d'escarola... això ja ho podeu tenir preparat abans.

Bon profit


Recepta presentada per Dolors Vilaró

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada