Ingredients per 4 persones:
1 kg de patates
2 cebes
1 ou
40 g farina de blat de moro
Oli
Sal
Elaboració del plat:
Primer de tot renteu i peleu les patates, a continuació les ratlleu amb un ratllador no massa fi i les reserveu en un bol.
A continuació feu el mateix amb la ceba, la peleu i la ratlleu amb el mateix gruix.
Ho poseu en un colador i ho espremeu ben fort, ha de treure tota l'aigua que deixen anar les patates, si és necessari ho eixugueu amb un drap de cuina.
Ho torneu a posar en el bol afegint-hi un ou i la farina, ho barregeu tot junt.
Poseu una paella al foc amb oli, quan estigui calent es van agafant porcions de la pasta amb dues culleres, s'aplanen una mica i les fregiu, han de quedar daurades d'un costat abans de donar-les-hi la volta. Quan ja estan daurades les passeu a una safata amb paper absorbent dos minuts i ja les podeu portar cap a taula. Mengeu-les ben calentones, acompanyeu-ho amb compota de poma o una amanida d'escarola... això ja ho podeu tenir preparat abans.
Bon profit
Recepta presentada per Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada