Foto: Josep Melgarejo |
200 grs de farina
2 c/ de postre de llevat Royal
2 c/ soperes d'Amaretto
100 grs mantega pomada
70 grs sucre Panela
10 grs sucre vainillat
70 grs nabius deshidratats
50 grs trossets de xocolata
1 ou mitjà
ratlladura d'una taronja
Un pessic de sal
Talla pastes rodó de 4 cm
Elaboració del plat:
Triturar mab la picadora elèctrica 50 grs de sucre i els nabius. Han de quedar en trossos petits.
Barrejar a mà la mantega i la resta del sucre i el sucre vainillat.
Afegir un ou i batre fins integrar bé.
incorporar la ratlladura de taronja, amaretto, els nabius titurats i la sal.
Finalment incorporar la farina amb el llevat i els trosstes de xocolata poc a poc i amassar fins que quedi una massa fina, més aviat tova.
Embolicar en film i refredar una hora a la nevera.
Fer les galetes rodones de 8 mil·límetres de gruix.
Posar-les ala safata una mica separades.
Escalfar el forn a 200º amb calor amunt i avall.
Enfornar 14 minuts.
estaran tendres però al refredar agafaran el seu punt.
Presentada per: Josep Melgarejo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada