Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

GALETES DE NABIUS

dimecres, 20 de novembre del 2019
Ingredients:

Foto: Josep Melgarejo
Per 35 unitats:

200 grs de farina
2 c/ de postre de llevat Royal
2 c/ soperes d'Amaretto
100 grs mantega pomada
70 grs sucre Panela
10 grs sucre vainillat
70 grs nabius deshidratats
50 grs trossets de xocolata
1 ou mitjà
ratlladura d'una taronja
Un pessic de sal

Talla pastes rodó de 4 cm


Elaboració del plat:

Triturar mab la picadora elèctrica 50 grs de sucre i els nabius. Han de quedar en trossos petits.
Barrejar a mà la mantega i la resta del sucre i el sucre vainillat.
Afegir un ou i batre fins integrar bé.
incorporar la ratlladura de taronja, amaretto, els nabius titurats i la sal.
Finalment incorporar la farina amb el llevat  i els trosstes de xocolata poc a poc i amassar fins que quedi una massa fina, més aviat tova.
Embolicar en film i refredar una hora a la nevera.
Fer les galetes rodones de 8 mil·límetres de gruix.
Posar-les  ala safata una mica separades.
Escalfar el forn a 200º amb calor amunt i avall.
Enfornar 14 minuts.
estaran tendres però al refredar agafaran el seu punt.

Presentada per: Josep Melgarejo


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada