Ingredients
10 o 12 cols de Brussel·les
(depen per quanta gent sigui)
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Elaboració del plat
Es talla la part de sota i es van separant les fulles fins que es pugui.
(La part que quedi es pot aprofitar i fer-la al vapor per acompanyar algun plat)
Un cop netes salpebrem, hi tirem l'oli per sobre (una mica generós) les escampem en una safata
i les posem al forn a 180º uns 15 minuts.
(S'han d'anar controlant i si convé remenant una mica perquè quedin cuites uniformes)
I ja estan a punt per un aperitiu bo i per variar de les típiques patates xips.
Bon profit.
Presentada per Cesca Rosàs.
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
XIPS DE COLS DE BRUSEL·LES
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
19:19
dimecres, 29 de gener del 2020
Etiquetes de comentaris:
cols de Brusel·les,
pebre,
xips
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada