Ingredients:
20 xampinyons1/3 pebrot verd
1/3 pebrot vermell
1/3 pebrot groc
1/3 albergínia
formatge ratllat
1 cdta herbes (orenga,romaní...)
pebre
sal
oli
Elaboració del plat:
Primer de tot escalfeu el forn a 180º
A continuació renteu bé totes les verdures i traieu els peus dels xampinyons. Poseu-los sobre paper vegetal i al forn 5 minuts, els hi doneu la volta i els deixeu 5 minuts més.
Agafeu la resta dels ingredients i talleu-los a dauets molt petits (pebrots, albergínia i els troncs dels xampinyons) ho passeu tot per la paella amb una mica d'oli, saltpebrant-ho i afegiu també les herbes.
A continuació anireu farcint els xampinyons, hi poseu una mica de formatge per sobre i ho poseu a gratinar un moment. (el formatge és opcional)
I a picar que estan boníssims.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada