Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUICHE DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

dimarts, 17 d’octubre del 2023
Foto: Conxi Parrado

 Ingredients:

1 Base de pasta brisa

200gr. de pernil dolç

200 gr. de formatge  emmmental

3 Ous 

Sal

 Pebre

Nou Moscada

375 ml de llet o nata per cuinar.


Elaborciò del plat:

Prepareu la masa brisa.  Es posa la base en un motlle rodò de 24 cm  amb paper de forn.

en un bol b
arregeu els ous, la llet, el pernil dolç, elformatge emmental, la sal, el pebre i la nou moscada i ho aboqueu a la massa.

Preescalfem el forn a 200º C  i enfornem uns 40 minuts.

Comprovar que estigui cuita amb un escuradents.

BON PROFIT¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Recepta presentada per: Conxi Parrado

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada