Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SALSITXES AMB CEBA I POMA

dimarts, 18 d’abril del 2023


Foto: Cesca Rosàs
 Ingredients

Salsitxes

Ceba

Poma

Vi blanc

Oli i sal





Elaboració del plat

Poseu les salsitxes a coure amb oli en una cassola o paella. Quan agafi color, les reserveu.

Talleu la ceba en juliana i la poseu al mateix oli de les salsitxes que es vagi enrossint.

Quan la ceba ja tingui color, hi afegiu les pomes tallades a trossets i ho acabeu de coure tot junt. Ara ho regueu amb el vi blanc.

Quan s'hagi evaporat el vi, afegiu les salsitxes i ho deixeu coure 10 minuts més.

Es pot fer com a tapa o com a plat. També pot fer-se amb botifarra.

Bon profit!


Recepta elaborada per: Cesca Rosás

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada