Ingredients
-8 Ous
-3 llaunes de tonyina
-800 g tomàquet triturat
-llet
-farina
-mantega
-nou moscada
-sal, sucre i oli
-Formatge ratllat
Elaboració del plat
Bullim els ous fins que estiguin durs.
Piquem la ceba a trossos molt petit i la sofregim a la paella que prèviament hem escalfat l'oli. Quan la ceba estigui daurada, incorporem el tomàquet triturat, sal i sucre. Retirem del foc quan el tomàquet estigui fregit i reservem.
Pelem els ous, els tallem per la meitat i li traiem el rovell.
En un bol, posem la tonyina, els rovells i part de la salsa de tomàquet que hem fet. Barregem tot molt bé.
Farcim els ous.
En una safata de forn, posem la resta de la salsa de tomàquet i els ous que hem farcit.
Amb la mantega, llet i nou moscada fem la beixamel.
Posem la beixamel per sobre dels ous i posem una mica de formatge ratllat.
Fiquem la safata al forn a gratinar.
I... Bon profit!
Piquem la ceba a trossos molt petit i la sofregim a la paella que prèviament hem escalfat l'oli. Quan la ceba estigui daurada, incorporem el tomàquet triturat, sal i sucre. Retirem del foc quan el tomàquet estigui fregit i reservem.
Pelem els ous, els tallem per la meitat i li traiem el rovell.
En un bol, posem la tonyina, els rovells i part de la salsa de tomàquet que hem fet. Barregem tot molt bé.
Farcim els ous.
En una safata de forn, posem la resta de la salsa de tomàquet i els ous que hem farcit.
Amb la mantega, llet i nou moscada fem la beixamel.
Posem la beixamel per sobre dels ous i posem una mica de formatge ratllat.
Fiquem la safata al forn a gratinar.
I... Bon profit!
Recepta presentada per: Elena Mateo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada