Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Ous farcits calents

divendres, 17 de febrer del 2023

  Ingredients

-8 Ous

-3 llaunes de tonyina

-800 g tomàquet triturat

-llet

-farina

-mantega

-nou moscada

-sal, sucre i oli

-Formatge ratllat


Elaboració del plat

Bullim els ous fins que estiguin durs.
Piquem la ceba a trossos molt petit i la sofregim a la paella que prèviament hem escalfat l'oli. Quan la ceba estigui daurada, incorporem el tomàquet triturat, sal i sucre. Retirem del foc quan el tomàquet estigui fregit i reservem.
Pelem els ous, els tallem per la meitat i li traiem el rovell.
En un bol, posem la tonyina, els rovells i part de la salsa de tomàquet que hem fet. Barregem tot molt bé.
Farcim els ous.
En una safata de forn, posem la resta de la salsa de tomàquet i els ous que hem farcit.
Amb la mantega, llet i nou moscada fem la beixamel.
Posem la beixamel per sobre dels ous i posem una mica de formatge ratllat.
Fiquem la safata al forn a gratinar.
I... Bon profit!


Recepta presentada per: Elena Mateo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada