Foto: Cesca Rosàs |
Per a 4 persones.
10 o 12 bolets mitjans
(rovellons i pinetells)
1 ceba mitjana
sal, oli, pebre negre
1 branqueta de romaní o sajolida
pa ratllat
6/8 ametlles torrades
torradetes
Elaboració del plat:
Primer talleu la ceba amb juliana i la poseu a coure amb un raig d'oli d'oliva.
Quan es comenci a enrossir la ceba, hi afegiu els bolets nets i tallats a trossos no gaire grans. Ho salpebreu i hi afegiu la branqueta de romaní o sajolida i deixeu que es vagi coent.
Quan estiguin cuits ho enretireu del foc i ho poseu a la batedora, traieu la branqueta, hi afegiu les ametlles i ho tritureu. Podeu afegir el pa ratllat o una mica de brou vegetal, segons la consistència que volgueu. La textura també depèn del tipus de bolet que feu servir. Ho rectifiqueu de sal, i ja teniu el paté a punt d'untar a les torradetes.
Ideal per a vegans!
Recepta molt senzilla i ràpida de preparar, i es pot fer amb diferents tipus de bolets, fins i tot amb xampinyons.
Presentada per: Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada