Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

GASTRO MONIATO

dimarts, 2 d’abril del 2024

 Ingredients:

1 moniato mitjà

50 g anacards fregits

burrata o stracciatella

mel d'auró

oli d'oliva

sal maldon

ratlladura de llima

Elaboració del plat:

Unteu el moniato amb l'oli d'oliva. Cuineu a 230º amb el forn pre-escalfat, uns 40 minuts depenent de la mida del moniato.

Quan sigui tou, l'obriu per la meitat sense arribar al fons i amb una cullera feu un forat per poder-hi introduir la burrata.

Per acabar el plat afegiu per ordre la sal maldon, la burrata, la mel d'auró, els anacards, l'oli d'oliva, una mica més de sal maldon i la ratlladura de llima.

Serviu tebi.

La mateixa recepta del moniato es pot fer en lloc de la burrata amb gelat de mascarpone, o formatge de cabra.

Elaborada per: Anabel Burguillos

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada