Ingredients:
1 espatlla de xai marcada
1 grapat d'avellanes torrades
1 copa de brandi
1 llimona
4 patates
2/3 alls, oli d'oliva, sal i pebre negre
Elaboració:
Primer de tot enceneu el forn perquè quan poseu la carn ja estigui calent.
Poseu l'espatlla en una plata i li poseu sal, pebre i un raig d'oli, el forn a d'estar mig alt per tal que es vagi enrossint.
Mentre tant peleu i talleu les patates a quadres mitjans i les poseu afregir amb bastant d'oli.
Tot seguit feu la picada amb les avellanes i els alls, reserveu.
En una paella petita hi poseu un raig d'oli i sofregiu una mica la picada, hi afegiu el brandi i el suc de llimona , segons us agradi mes o menys.
Quan veieu que la carn ja es cuita i poseu la picada entre mig dels talls ben repartit, ho deixeu una mica mes al forn i aneu napant amb el suquet que fa.
Quan estigui cuit poseu les patates acabades de fregir al voltant de la safata i ja ho podeu servir.
Aquesta és una manera de fer el xai que queda gustosa però suau. BON PROFIT!!!!
Recepta presentada per: Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada