Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TAPA DE POMA, FOIE I CODONYAT

dimecres, 2 de març del 2022

 Ingredients:

Foto: Cesca Rosàs

Torradetes rodones

Poma golden

foie

codonyat

oli

sal maldon

un motlle rodó de la mida de les torradetes


Elaboració del plat:

Primer de tot, hem de llescar el codonyat, el foie i la poma (un cop neta i pelada). El gruix a gust del consumidor.

Tallem la poma a rodanxes amb el motlle, tans talls com torrades vulguem omplir.

Les enrossim una mica a la planxa.

Un cop cuita la posem a sobre de les torradetes.

Tallem el foie també amb el motlle i fem tomba i tomba a la planxa.

El posem sobre la poma

Per últim posem els talls de codonyat a sobre sense escalfar.

Tirem un polsim de sal i un rajolí d'oli a cada tapa i a disfrutar!!

Val la pena probar-ho! Si el proveu, segur que repetiu!

Bon profit!!

Presentada per: Cesca Rosás

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada