Ingredients:
Foto: Cesca Rosàs |
Torradetes rodones
Poma golden
foie
codonyat
oli
sal maldon
un motlle rodó de la mida de les torradetes
Elaboració del plat:
Primer de tot, hem de llescar el codonyat, el foie i la poma (un cop neta i pelada). El gruix a gust del consumidor.
Tallem la poma a rodanxes amb el motlle, tans talls com torrades vulguem omplir.
Les enrossim una mica a la planxa.
Un cop cuita la posem a sobre de les torradetes.
Tallem el foie també amb el motlle i fem tomba i tomba a la planxa.
El posem sobre la poma
Per últim posem els talls de codonyat a sobre sense escalfar.
Tirem un polsim de sal i un rajolí d'oli a cada tapa i a disfrutar!!
Val la pena probar-ho! Si el proveu, segur que repetiu!
Bon profit!!
Presentada per: Cesca Rosás
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada