Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA DE CIRERES

dimarts, 28 de maig del 2024

 Ingredients:

Per 4 persones.

400 gr de cireres

100 gr de tomàquet  madur

250 gr de xerri (barreja)

100 gr de Oli d'oliva

25 gr de Vinagre balsàmic

Flors de farigola

Romaní

Sal

Elaboració del plat: 

Comenceu treient el pinyol a les cireres i reserveu-les (separeu-ne algunes per acabar el plat)

Renteu els tomàquets madurs i talleu-los a trossos mitjans.

Tritureu els tomàquets i les cireres amb l'oli el vinagre i una mica de sal i pebre,

Passeu-ho pel colador, rectifiqueu de sal i reserveu-ho a la nevera.

Talleu els xerris.

Poseu la sopa a un plat fondo i decorareu-lo amb els cherrys, les cireres, unes gotes d'oli d'oliva i flor de farigola o romaní.

Recepta presentada per: Jovita Sànchez


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada