Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUINOA AMB CURRI, GAMBES I PERNIL

dimarts, 14 de febrer del 2023

 Ingredients:

250 gr de quinoa blanca

200 gr de gambes petites

100 gr de daus de pernil

1 ceba dolça

1 porro

llet evaporada

oli d'oliva

2 cullaradetes de curri

sal


Elaboració del plat:

Per començar renteu la quinoa sota l'aixeta.

Coeu-la en aigua bullent amb sal i un raig d'oli uns 15 minuts. Escorreu i reserveu.

A part, a una paella, escalfeu la ceba dolça i el porro tallat a rodanxes.

A continuació, afegiu-hi les gambes i ofegueu un parell de minuts.

Seguidament incorporeu-hi el pernil a daus, la llet evaporada, el curri i removeu-ho.

Coeu-ho fins que la salsa s'hagi reduït.

Finalment, poseu-ho sobre la quinoa.

Bon profit!


Recepta presentada per: Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada