Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ENTREPA DE TRUITA DE CARXOFES

dijous, 21 de febrer del 2019
                   
Ingredients: 
Foto: M. Assumpció Fontcuberta


4 ous
3 carxofes
Oli
Sal
Tomàquets
Llesques de pa de pagès

Elaboració del plat:

Prepareu les carxofes. Aprofiteu -ne la part més tendra.
Talleu-les petites i poseu-les amb aigua fins al moment de coure-les, així no es tornaran negres.

Escorreu-les i prepareu la paella. Poseu-hi l'oli perquè quedin mig cobertes i, quan estigui calent, hi podeu tirar les carxofes. Aneu-les girant i traieu-les quan siguin ben cuites.
Les podeu deixar a part sobre un paper de cuina perquè treguin l'oli.

Deixateu els ous. Tireu-hi a dins les carxofes cuites i un punt de sal, al vostre gust. Deixeu-ho reposar tot junt uns minuts.

Poseu oli nou a la paella, el just per fer la truita i, quan sigui calent, hi tireu els ous amb les carxofes.
Feu la truita i quan sigui cuita la retireu de la paella i la deixeu refredar. Ja estarà a punt per fer l'entrepà.

Aquesta recepta és per a 4 persones.

El pa es pot torrar i sucar amb tomàquet.

Elaboració: Ma Assumpció Fontcuberta






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada