Ingredients:
Foto: M. Assumpció Fontcuberta |
4 ous
3 carxofes
Oli
Sal
Tomàquets
Llesques de pa de pagès
Elaboració del plat:
Prepareu les carxofes. Aprofiteu -ne la part més tendra.
Talleu-les petites i poseu-les amb aigua fins al moment de coure-les, així no es tornaran negres.
Escorreu-les i prepareu la paella. Poseu-hi l'oli perquè quedin mig cobertes i, quan estigui calent, hi podeu tirar les carxofes. Aneu-les girant i traieu-les quan siguin ben cuites.
Les podeu deixar a part sobre un paper de cuina perquè treguin l'oli.
Deixateu els ous. Tireu-hi a dins les carxofes cuites i un punt de sal, al vostre gust. Deixeu-ho reposar tot junt uns minuts.
Poseu oli nou a la paella, el just per fer la truita i, quan sigui calent, hi tireu els ous amb les carxofes.
Feu la truita i quan sigui cuita la retireu de la paella i la deixeu refredar. Ja estarà a punt per fer l'entrepà.
Aquesta recepta és per a 4 persones.
El pa es pot torrar i sucar amb tomàquet.
Elaboració: Ma Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada