Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

OUS FARCITS

dimecres, 6 d’abril del 2022


Ingredients:

6 ous

2- 3 llaunes petites  tonyina

Olives farcides

Enciam iceberg

Maionesa

Bastonets de cranc


Elaboració del plat:

Primer de tot s'han de coure els ous. Després es tallen per la meitat, traiem els rovells, i jo faig una mica més gran el forat per poder farcir amb més quantitat. Deixem 2-3 rovells a part i la resta, junt amb els trossets de clara que hem tret, els aixafem amb una forquilla.

Ara afegim la tonyina esmicolada i escorreguda. També unes fulles d'iceberg, els trossets de bastonets de cranc i les olives tot a trossets ben petits.

Poseu maionesa al gust i ho barregem tot. Ja podem omplir els ous i amb els rovells que havíem deixat a part, ho podem decorar retallant-los per sobre

Espero que us agradi.

Presentada per: Cati

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada