Ingredients
ratllat
300 gr. de macarrons
300 gr. de carn picada
1 llauna de pate
250 ml tomaquet fregit
1 ceba
200 ml de llet
Formatge ratllat
oli,sal,pebre i orenga
Elaboració del plat
Per començar, sofregiu la ceba en una cassola amb un bon raig d`oli d'oliva.
Quan la ceba estigui ofegada, afegiu la carn, la sal i el pebre. Cuineu-ho uns minuts fins que agafi color. Afegiu el paté, remenant i barrejant, amb la resta d'ingredients fins que es desfaci, llavors tireu el tomàquet fregit i deixeu coure uns minuts.
No fareu bullir els macarrons a part, sino que els coureu amb el sofregit. Per això, quan el sofregit estigui a punt, hi afegiu la pasta i hi aboqueu la llet (un got aprox) i l'orenga. Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu coure a foc lent.
Per acabar, els gratineu al forn amb formetge ratllat.
Recepta presentada per Salome Sanchez
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada