Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MACARRONS DE LA MAMA

dimecres, 5 de febrer del 2025

 Ingredients

 ratllat 

300 gr. de macarrons

300 gr. de carn picada

1 llauna de pate

250 ml tomaquet fregit

1 ceba

200 ml de llet 

Formatge ratllat

oli,sal,pebre i orenga


Elaboració del plat

Per començar, sofregiu la ceba en una cassola amb un bon raig d`oli d'oliva.
Quan la ceba estigui ofegada, afegiu la carn, la sal i el pebre. Cuineu-ho uns minuts fins que agafi color. Afegiu el paté, remenant i  barrejant, amb la resta d'ingredients fins que es desfaci, llavors tireu el tomàquet fregit i deixeu coure uns minuts.

No fareu bullir els macarrons a part, sino que els coureu amb el sofregit. Per això, quan el sofregit estigui a punt, hi afegiu la pasta i hi aboqueu la llet (un got aprox) i l'orenga. Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu coure a foc lent.

Per acabar, els gratineu al forn amb formetge ratllat.


Recepta presentada per Salome Sanchez

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada