Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Pèsols ofegats

divendres, 5 de desembre del 2025

 Ingredients:

400 g de pèsols cuits 

1 ceba 

60 g de pernil a daus 

1 copa de vi blanc 

2 culleradas soperas de salsa de tomàquet 

2 ous 

Oli i sal 

Preparació:

Tallem la ceba ben petita i la posem a sofregir en una cassola amb un raig d'oli d'oliva. Afegim un polsim de sal i la deixem confitar lentament. 

Tallem el pernil a daus petits i quan la ceba estigui cuita l'afegim a la cassola. Deixem coure 1 minut i afegim els pèsols i el vi blanc. 

Quan redueixi l'alcohol, incorporem la salsa de tomàquet, remenem bé i deixem cuinar uns minuts més. 

Mentrestant fem un parell d'ous (fregits, a la planxa o poché) per acompanyar-los.

Recepta elaborada per Salomé Sánchez

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada