Foto: Roser Blasco |
1 placa de pizza
1/2 k de tomàquets xerry
1 cullerada d'orenga
1 ramet d'alfàbrega fresca
50 g d'olives negres
Oli d'oliva, sal i pebre
Elaboració del plat
Escalfeu prèviament el forn a 240º
Esteneu la pasta de la pizza amb el paper de coure a sobre una plata d'anar al forn
Punxeu-la amb una forquilla per dins per tal que no s'infli
Renteu els tomàquets i treieu-ne la cua, i talleu-los per la meitat.
Poseu els tomàquets de cara amunt per sobre la pasta, salpebreu, poseu l'orenga i un raig d'oli per sobre.
Enforneu-la uns 12- 15 minuts depenent molt de cada forn.
Quan sigui cuita la traieu del forn , poseu-hi les olives , una mica d'alfàbrega i un raget d'oli bo.
Presentada per: Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada