Ingredients (per a 4 persones)
-300 g de llenties vermelles
-1 ceba
-Alls tendres
-Gingebre fresc ratllat
-1 moniato (tallat a daus) o un bloc de tofu
-Un grapat d'espinacs
-Una llauna de tomàquet triturat (400g usualment)
-200 ml de llet de coco (mitja llauna)
-Mig litre de caldo de verdures/aigua aproximadament
-Suc de llimona
-Sal i oli d'oliva
-Curri en pols
Opcional:
-Caiena
-Garam masaala
-Comí
-Canyella
-Cúrcuma
-1 ceba
-Alls tendres
-Gingebre fresc ratllat
-1 moniato (tallat a daus) o un bloc de tofu
-Un grapat d'espinacs
-Una llauna de tomàquet triturat (400g usualment)
-200 ml de llet de coco (mitja llauna)
-Mig litre de caldo de verdures/aigua aproximadament
-Suc de llimona
-Sal i oli d'oliva
-Curri en pols
Opcional:
-Caiena
-Garam masaala
-Comí
-Canyella
-Cúrcuma
Elaboració del plat
Comencem fent el sofregit. Els alls i el gingebre han d'entrar a la paella a la vegada. Si decidim fer el plat amb el tofu, jo aconsello ficar-lo abans a la paella per daurar-lo.
Un cop tenim el monitao/tofu, especiem. La forma més bàsica de fer-ho és afegint sal i curri en pols al gust, però podem jugar amb la llista d'espècies que he deixat avall per deixar-lo al nostre gust.
Quan ja hàgim integrat les espècies abocarem el tomàquet i la llet de coco, deixarem passar un parell de minuts abans d'afegir les llenties i el caldo de verdures o l'aigua. Courem durant 20-25 minuts i finalitzarem afegint un raig de suc de llimona, sense passar-nos.
Bon profit!!
Un cop tenim el monitao/tofu, especiem. La forma més bàsica de fer-ho és afegint sal i curri en pols al gust, però podem jugar amb la llista d'espècies que he deixat avall per deixar-lo al nostre gust.
Quan ja hàgim integrat les espècies abocarem el tomàquet i la llet de coco, deixarem passar un parell de minuts abans d'afegir les llenties i el caldo de verdures o l'aigua. Courem durant 20-25 minuts i finalitzarem afegint un raig de suc de llimona, sense passar-nos.
Bon profit!!
Recepta presentada per: Nacho Veguillas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada