Ingredients:
![]() |
Foto: Pepita Vilaró |
1 alvocat madur
2 naps vermells cuits2 peres a llesques
6 anous
sal i pebre
menta, llimona
mostassa, sucre, mantega
vinagre balsàmic blanc
bacó o pernil salat (opcional)
Elaboració del plat:
Primer de tot agafeu l'alvocat i aixefeu la polpa amb una forquilla fins que quedi una pasta untable, ho salpebreu, hi afegiu una mica de suc de llimona i una mica de menta tallada molt molt fina.
Després ja podeu agafar el nap vermell (es pot comprar cuit), el talleu a dauets molt petits, l'amaniu amb sal, pebre, una mica d'oli i el vinagre, ho reserveu.
Ja podeu anar per caramel.litzar les peres, en una paella amb una mica de mantega, poseu les peres amb una mica de sucre, afegiu una mica d'aigua perquè no es cremin.
Torreu el pa, unteu les torradetes amb la crema d'alvocat, per sobre hi poseu una culleradeta del nap que teniu macerant.
Per damunt i poseu un tros de pera caramel.litzada i la mitja anou per acabar el plat.
Qui volgui fer-ho amb el bacó, el podeu posar un moment al forn que s'assequi una mica i el poseu a sobre de la pera.
Diferent i molt bo
Recepta presentada per: Pepita Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada