Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATATES FARCIDES DE VERDURES I BOLETS

dimarts, 28 de maig del 2024

Foto: Dolors Vilaró

 Ingredients:

 per 4 persones

4 patates

1 porro

1 pastanaga

100 g bolets variats

1 carbassó

100 g xampinyons

formatge ratllat, sal i oli

Elaboració del plat:

Escaliveu les patates al forn partides per la meitat a 180º

Quan les tingueu cuites les deixeu refredar una mica i en traieu una mica de polpa per tal de poder farcir-les.

Tallareu les verdures molt petites a daus i el porro a rodanxes fines.

Ho sofregireu tot, bolets inclosos i tallats petits. Farciu les patates amb aquesta barreja, hi poseu formatge ratllat per sobre i ho gratineu al forn.

Que vagi de gust!!

Recepta presentada per: Dolors Vilaró

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada