Ingredients:
8 rotllanes de carbassa de 3mm de gruix
200g de carn picada de porc
40g de pinyons
Panses sultanes
8 trossos petits de bacon
Oli
Sal i pebre
Julivert
Elaboració del plat
Amanir la carn picada amb sal i pebre.
Fregir la carn picada amb una mica d`oli.
Posar les panses i els pinyons en una paella amb una mica d'oli fins que quedin daurats.
A la carn picada posar-hi les panses i pinyons.
Posar la barreja a sobre una làmina de carbassa i tapar-la amb una altra làmina. Posar-hi oli i
sal per sobre.
En una plata de forn folrada amb paper d'alumini, untar-la amb una mica d'oli i posar-hi la carbassa.
Posar-ho al forn calent a 180º per dalt i per baix durant uns 20 minuts.
Quan estigui cuit, posar a sobre 2 trossets de bacon i dexiar-ho un moment al forn.
Per decorar posar a sobre del bacon 4 pinyons, 4 panses i julivert.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada