Ingredients:
500 g de pernil dolç
200 g de carn de salsitxes
100 g de molla de pa 100 cc de llet
50 cc de suc de pinya
1 cullerada de mostassa de Dijon
1 ou
Sal i pebre
1 llauna (250g) de pinya natural
75 g de sucre de canya
25 g de mantega
Elaboració:
Piqueu el pernil dolç i barregeu-lo amb la carn de les salsitxes, l'ou, el pa remullat amb la llet i el suc de pinya i mescleu-lo bé.
Desfeu la mantega dins un motlle de cake, escampeu el sucre en el fons, poseu-hi les rodanxes de pinya al damunt i a continuació ompliu-lo amb la mescla.
Poseu-lo al forn a 180 graus de 50 a 60 minuts. Un cop fred desemmotlleu-lo i serviu-lo acompanyat d'una mica d'amanida.
Recepta presentada per: Salomé Sánchez
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada