Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTÍS DE PERNIL DOLÇ I PINYA

dilluns, 5 de maig del 2025


 Ingredients:

500 g de pernil dolç 

200 g de carn de salsitxes 

100 g de molla de pa 100 cc de llet 

50 cc de suc de pinya 

1 cullerada de mostassa de Dijon 

1 ou 

Sal i pebre 

1 llauna (250g) de pinya natural 

75 g de sucre de canya 

25 g de mantega


Elaboració:

Piqueu el pernil dolç i barregeu-lo amb la carn de les salsitxes, l'ou, el pa remullat amb la llet i el suc de pinya i mescleu-lo bé. 

 Desfeu la mantega dins un motlle de cake, escampeu el sucre en el fons, poseu-hi les rodanxes de pinya al damunt i a continuació ompliu-lo amb la mescla. 

Poseu-lo al forn a 180 graus de 50 a 60 minuts. Un cop fred desemmotlleu-lo i serviu-lo acompanyat d'una mica d'amanida. 


Recepta presentada per: Salomé Sánchez

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada