Ingredients:
750 g de Conill de vedella
2 Cebes mitjanes
1 Pastanaga del plat
4 grans d'all
2 Tomáquets madurs
Patates
250 dl de brou
Vi blanc o brandy
Llorer
Sal
Pebre
Oli
Elaboració del plat
Salpebrem la vedella tallada a trossos i la posem a coure a la cassola amb un raig d'oli, amb el foc mig alt..
A continuació hi possem la ceba tallada a juliana i que vagi amb el foc mès suau. Desprès hi posem la pastanaga tallada a rodanxes petites, Amb uns l5/20 minuts ja hi podrem afegir el tomáquet ratllat i que vagi sofregint bè.
Ara ja hi podrem tirar el vi i quan estigui evaporat hi podem afegir el brou o si no en tenim pot ser aigua
tambè.
Abaixem el foc i ho deixem coure uns 45 minuts o fins que la vedella sigui ben cuita.
Pelem i esqueixem les patates. Els hi donem unes voltes amb tot el sofregit i ho acabem de cobrir amb aiguia. Quan les patates siguin cuietes ja podrem parar el foc.
Ës un plat que queda millor si ha reposat.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!
Recepta presentada per Cesca Rosàs
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada