Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESTOFAT DE VEDELLA

dimecres, 5 de febrer del 2025


Ingredients:

750 g de Conill de vedella 

2 Cebes mitjanes

1 Pastanaga del plat

4 grans d'all

2 Tomáquets madurs

Patates

250 dl de brou

Vi blanc o brandy

Llorer

Sal

Pebre

Oli


Elaboració del plat


Salpebrem la vedella tallada a trossos i la posem a coure a la cassola amb un raig d'oli, amb el foc mig alt..

A continuació hi possem la ceba tallada a juliana i que vagi amb el foc mès suau. Desprès hi posem la pastanaga tallada a rodanxes petites, Amb uns l5/20 minuts ja hi podrem afegir el tomáquet ratllat i que vagi  sofregint bè.

Ara ja hi podrem tirar el vi i quan estigui evaporat hi podem afegir el brou o si no en tenim pot ser aigua

tambè.

Abaixem el foc i ho deixem coure uns 45 minuts o fins que la vedella sigui ben cuita.

Pelem i esqueixem les patates. Els hi donem unes voltes amb tot el sofregit i ho acabem de cobrir amb aiguia. Quan les patates siguin cuietes ja podrem parar el foc.

Ës un plat que queda millor si ha reposat.


BON PROFIT!!!!!!!!!!!!


Recepta presentada per Cesca Rosàs

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada