Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRUITA DE CHEDDAR FUMAT, CIBOLET I MONGETES VERDES

dimarts, 28 de novembre del 2023

 Ingredients:

350 g patates noves rentades

200 g mongeta verda

8 ous 

2 cullerades de cibolet picat

3 cullerades de julivert picat

2 cullerades d'alfabrega picada

1 rajolí d'oli d'oli d'oliva

100 g cheddar fumat picat


Elaboració del plat:

Bulliu les patates amb pell amb aigua salada uns. 15 minuts,, afegiu les mongetes i deixeu coure uns cinc minuts més.

Escorreu i reserveu. Quan tingueu les patates fredes taulleu-les a rodalles.

Bateu els ous amb la meitat de les herbes en un bol.

Escalfeu el gratinador a potencia mitjana-alta.

Poseu oli en una paella i fregiu les patates  fins que siguin daurades. Afegiu les mongetes en compte a la barreja. Hi afegiu els ous.

Poseu-hi el formatge per sobre i la resta d' herbes. Coueu a foc baix. Després ho passeu pel gratinador perquè es cuini per dins i es dauri per sobre.

Recepta predentada per: Rosa Llorens


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada