Ingredients:
350 g patates noves rentades
200 g mongeta verda
8 ous
2 cullerades de cibolet picat
3 cullerades de julivert picat
2 cullerades d'alfabrega picada
1 rajolí d'oli d'oli d'oliva
100 g cheddar fumat picat
Elaboració del plat:
Bulliu les patates amb pell amb aigua salada uns. 15 minuts,, afegiu les mongetes i deixeu coure uns cinc minuts més.
Escorreu i reserveu. Quan tingueu les patates fredes taulleu-les a rodalles.
Bateu els ous amb la meitat de les herbes en un bol.
Escalfeu el gratinador a potencia mitjana-alta.
Poseu oli en una paella i fregiu les patates fins que siguin daurades. Afegiu les mongetes en compte a la barreja. Hi afegiu els ous.
Poseu-hi el formatge per sobre i la resta d' herbes. Coueu a foc baix. Després ho passeu pel gratinador perquè es cuini per dins i es dauri per sobre.
Recepta predentada per: Rosa Llorens
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada