Ingredients:
250 g d'avellanes torrades
4 ous
125 g de sucre (pot ser morè)
3 cullerades soperes de pa ratllat
1 sobre de llevat en pols (16 g)
Per la cobertura:
1 rajola de xocolata negra
20 g de mantega
Elaboració:
Primer peleu les avellanes si no les heu comprat repelades, les tritureu fins que quedi pols, Separareu els rovells de les clares.
Primer barregeu les avellanes amb el pa ratllat, el sucre, el llevat i els rovells d'ou, hi afegiu les clares que haureu pujat a punt de neu i ho integreu tot amb una espàtula.
Haureu preparat un motlle folrat amb paper vegetal i untat amb mantega; hi poseu la pasta d'avellanes i ho coeu al forn suau, (180 graus) uns quinze minuts aproximadament.
Ho punxeu passat aquest temps per saber si està prou cuit.
El deixeu refredar i el poseu en una safata. Si voleu fer cobertura de xocolata, desfeu la xocolata amb la mantega al bany maria i l'hi tireu per sobre. Ho decoreu amb alguna avellana sencera.
Fàcil, ràpid i bo....
Recepta presentada per: Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada