Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BUNYOLS DE CARBASSA / CASTANYA

dimarts, 14 de febrer del 2023


Ingredients:

150g de farina passada pel sedàs

2 cullerades d'oli d'oliva 

Unes gotes de suc de llimona

Un pessic de sal 

Un rovell d'ou

2 clares d'ou

1 cullerada de llet en pols

100g de carbassa bullida o 100 g de castanyes bullides

Sucre fi per empolsar

Oli vegetal


Elaboració del plat:

Poseu la farina en un bol i al mig poseu-hi l'oli, el sucre, el suc de llimona i la sal.

Un  cop barrejat, afegiu-hi el rovell, la llet el llevat i la carbassa bullida (O les castanyes bullides).

Deixeu-ho reposar uns minuts.

Després afegiu-hi les clares a punt de neu. 

Feu els bunyols amb una cullaredeta i els fregiu. 

Un cop cuits, passeu-los pel sucre fi.   


Son bunyols fets amb productes de temporada de tardor.


Recepta presentada per: M.Assumpció Fontcuberta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada