150g de farina passada pel sedàs
2 cullerades d'oli d'oliva
Unes gotes de suc de llimona
Un pessic de sal
Un rovell d'ou
2 clares d'ou
1 cullerada de llet en pols
100g de carbassa bullida o 100 g de castanyes bullides
Sucre fi per empolsar
Oli vegetal
Elaboració del plat:
Poseu la farina en un bol i al mig poseu-hi l'oli, el sucre, el suc de llimona i la sal.
Un cop barrejat, afegiu-hi el rovell, la llet el llevat i la carbassa bullida (O les castanyes bullides).
Deixeu-ho reposar uns minuts.
Després afegiu-hi les clares a punt de neu.
Feu els bunyols amb una cullaredeta i els fregiu.
Un cop cuits, passeu-los pel sucre fi.
Son bunyols fets amb productes de temporada de tardor.
Recepta presentada per: M.Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada