Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUICHE DE PORRO

dimarts, 18 d’abril del 2023

 Ingredients 


1 lámina de pasta brisa

2 porros tendres

250ml. de llet

Oli

Pebre i sal


Elaboració del plat

Treiu la pasta brisa del paper, estireu-la i poseu-la amb un motlle rodó. Introduïu-la al forn uns 10 o 15 minuts.

Mentrestant, renteu i talleu finament els porros i els poseu en una paella amb una mica d'oli, Fregiu-los fins que quedin tendres.

Escalfeu la llet en un pot i abans que arrenqui el bull, hi afegiu als ous que prèviament haureu batut.

Afegiu els porros a la barreja i, seguidament, els tireu el damunt de la pasta brisa. Deixeu-los al forn entre 150-170 graus fins que quallin. Deixeu-los refredar.

Es pot fer amb qualsevol verdura que us agradi.


Recepta presentada per: Encarna Garcia


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada