Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTISSETS DE CARBASSA I MONIATO SALATS

dimecres, 2 de març del 2022

Foto: Txell Vilarrasa

 Ingredients:

 

Per a 4 persones                                        

8 crestes o pasta trencada

300 g de carbassa rostida al forn

300 g de moniato

1 ceba gran

granes de sèsam negre

1 ou

sal

pebre

                                                                         

Elaboració del plat:                                                                

Primer tallareu la ceba a dauets, i la posareu a la paella fins que la tingueu transparent, a continuació i afegireu el moniato pelat i tallat també a daus petitons. Una vegada ho tingueu gairebé cuit hi afegiu la carbassa tallada també igual. Ho salprebreu i doneu unes voltes, que es barregi tot.

Agafeu les crestes i després d'haver untat unes flameres amb oli, utilitzant el pinzell, les poseu a dins, hi poseu un parell de cullerades del farciment i ho tapeu amb una altre cresta tallant el sobrant de la pasta.

Ho pinteu amb una mica d'ou batut i espolseu unes quantes granes de sèsam negre per sobre.

Ho poseu al forn que tindreu calent a 190º uns quinze minuts aproximadament, heu de veure que queda torradet i ja estarà llest.

Una tapa ben diferent i saludable. Bon profit 

Presentada per: Dolors Vilaró


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada