Foto: Txell Vilarrasa |
Ingredients:
Per a 4 persones
300 g de carbassa rostida al forn
300 g de moniato
1 ceba gran
granes de sèsam negre
1 ou
sal
pebre
Elaboració del plat:
Primer tallareu la ceba a dauets, i la posareu a la paella fins que la tingueu transparent, a continuació i afegireu el moniato pelat i tallat també a daus petitons. Una vegada ho tingueu gairebé cuit hi afegiu la carbassa tallada també igual. Ho salprebreu i doneu unes voltes, que es barregi tot.
Agafeu les crestes i després d'haver untat unes flameres amb oli, utilitzant el pinzell, les poseu a dins, hi poseu un parell de cullerades del farciment i ho tapeu amb una altre cresta tallant el sobrant de la pasta.
Ho pinteu amb una mica d'ou batut i espolseu unes quantes granes de sèsam negre per sobre.
Ho poseu al forn que tindreu calent a 190º uns quinze minuts aproximadament, heu de veure que queda torradet i ja estarà llest.
Una tapa ben diferent i saludable. Bon profit
Presentada per: Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada