Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

VEDELLA AMB SUC

dimarts, 26 de novembre del 2024

 ingrediens:

LLata de vedella ( 1,2kg)

Ceba (2)

Pastanaga ( 2)

Tomaquet per sucar( 1)

All (4)

Picada d'ametlles ( 14-15) 

Pèsols ( 200)

Fulla de lleure ( 2)

Branqueta de canyella

Raij de vi blanc( 100ml)

Raig de conyac (100ml)

Aigua ( 100ml)

A0VE ( 100ml)

Sal

Elaboreció del plat:

1.En primer lloc , posem 

la cassola al foc amb un rejoli d'AOVE percomensar a dellar la llata de vedella

2 Seguidement; afejim les cebes i els alls fins que quedin daurade.

3 Acontinuació ;afeguim el rajoli de conyac,de vi blanc i el tomaquet Tambe poserem el llorer, la  canyella i la sal. Ho deixem 1h o 1h i mitja a foc lent.

4. Paral-lentament, posem la ceba, el tomâquet, 1 all i la picada d`ametlles en un bol i ho triturem ,

5 Quan la llata estâ rostida i s,ha refredat es talla en forma de medallons,Ho posem a foc lent una 

estona mes perquê s acabi d estovar,Mentre estan hi poserem la picada delpunt 4 ,

6, Per ultim,hi  posarem la pastanaga i els pesols durant 10 minuts abans d' acabar,



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada