![]() |
Foto: Gisela Pagès |
Ingredients:
Per sis persones
1 kg de costella de porc
1 kg de patates monalisa
6 tomàquets
2 cebes
Pebre vermell dolç
Pebre negre
Orenga
1 got de moscatell
1 got d brou
Sal
Oli d'oliva verge
Elaboració del plat
Enceneu el forn a 200º d'alt i a baix.
Per començar, renteu la costella amb aigua.
Poseu totes les especies i l'oli, en un bol i remaneu-ho tot fins que quedi integrat.
Renteu els tomàquets les cebes i les patates i ho tallem tot a rodalles.
A continuació, poseu la costella en una safata. Salpebreu-la i unteu-la amb la barreja d'espècies i oli.
Incorperu les patates, les cebes i els tomàquets.
Afegiu-hi el brou i el moscatell per sobre i quant veieu que està torradeta la gireu .
Aproximàdament una hora i mitja al forn.
BON PROFIT !!!!!!!!!
Recepta presentada per: Conxi Parrado
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada