Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COSTELLA DE PORC AMB PATATES I VERDURES

dimarts, 28 de novembre del 2023

Foto: Gisela Pagès

Ingredients:

Per sis persones


1 kg de costella de porc

1 kg de patates monalisa

6 tomàquets

2 cebes

Pebre vermell dolç

Pebre negre

Orenga

1 got de moscatell

1 got d brou

Sal 

Oli d'oliva verge


Elaboració del plat

Enceneu el forn a 200º d'alt i a baix.

Per començar, renteu la costella amb aigua. 

Poseu totes les especies i l'oli, en un bol i remaneu-ho tot fins que quedi integrat.

Renteu els tomàquets les cebes i les patates i ho tallem tot a rodalles.

A continuació, poseu la costella en una safata. Salpebreu-la i unteu-la amb la barreja d'espècies i oli.

Incorperu les patates, les cebes i els tomàquets.

Afegiu-hi el brou i el moscatell per sobre i quant veieu que està torradeta la gireu .

Aproximàdament una hora i mitja al forn.


BON PROFIT !!!!!!!!!


Recepta presentada per: Conxi Parrado







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada