- 1 litre de llet sencera + una mica mes per remullar les galetes.
- 3 rajoles de xocolata amb llet Nestle.
- 1 sobre de Flanin o altre preparat per fer flams.
- 1 paquet de galetes tipus Maria rectangulars
Preparació:
Idealment, preparar-ho en una olla que tingui a sobre un accessori tipus escorredor. S'escalfa tota la llet, menys un got que es deixa fora per dissoldre amb el Flanin en fred.
A sobre de l'olla, es posa l'escorredor amb la xocolata a trossos que es va fonent i cau pels forats de l'escorredor fins a la llet (si no tens aquest element, posar-ho directament dins de la llet). Moure'l continuament fins que es desfaci del tot i quedi dissolt amb la llet. Afegir el got de llet amb el Flanin i continuar movent perque s'espesseixi, sempre a foc lent.
Un cop preparat, deixar refredar una mica.
Mentrestant, preparar la base de galetes, remullant-les en un plat soper amb llet tebia. Fer capes de galetes i xocolata i cobrir-ho tot al final.
Recepta elaborada per Maria Serrabona


0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada