Ingredients:
Foto: Esther Munuera |
Recepta per 8 tartaletes
pasta de full
1 ceba de Figueres o ceba dolça
250 g de xampinyons portobelos o
bolets de temporada
1 gra d'all
oli, sal, pebre
1/2 got de vi blanc
formatge mozzarella
1 rovell d'ou
Elaboració del plat:
Amb un got marqueu la forma rodona en la massa, feu 16 rodonetes, la base i la tapa, talleu la ceba en juliana i lamineu els xampinyons o el bolets que utilitzeu.
Poseu una mica d'oli a la paella, hi poseu la ceba fins que comenci a daurar-se, afegiu els xampinyons, la sal, el pebre i l'all molt trinxat, saltejeu tota la barreja i l'hi afegiu el vi, ho deixeu reduir i ompliu les basses rodones de la massa de full amb el farciment, els tapeu amb l'altre part i, amb el rovell d'ou pinteu cada tartaleta. Poseu a sobre de cada una, una mica de mozzarella i les poseu al forn amb una safata que tindreu preparada amb paper. Ja tindreu el forn calent i ho deixeu entre 15 i 20 minuts a 180º .
Ja les teniu a punt per menjar. Es fàcil i ràpid. Vagi de gust.
Elaborada per: Esther Munera
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada