Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB TOMÀQUET DESHIDRATAT

dilluns, 1 de juliol del 2019
Ingredients:
Foto:  Cesca Rosàs


1 carbassó tendre
50 g de tomàquet deshidratat
fulles d'alfàbrega
oli d'oliva
pinyons
suc de llimona o vinagre de poma
all

Elaboració del plat:

Comencem tallant el tomàquet deshidratat molt petit, o el trinxem amb la batedora, depèn si ens agrada més o menys fi. Reservem.

Posem a la batedora l'alfàbrega, els pinyons i l'all, les mesures depèn del gust de cadascú, anem afegint-hi l'oli com si volguéssim fer una maionesa, sense parar de batre, hi afegim el suc de llimona o el vinagre, quedarà un pesto més o menys espès segons el gust. Reservem.

Amb la mandolina tallem el carbassó a tires o rodanxes molt primes, les posem al plat, i per sobre del carbassó anem cobrint amb la salsa i per sobre de tot el tomàquet deshidratat.

Per acabar el plat hi podem posar per sobra uns pinyons i unes fulletes d'alfàbrega per decorar.
Un entrant del que en poden gaudir els vegetarians i els que no ho son també.

A l'estiu ben fresquet  boníssimmm!!

Bon profit!

Presentat per: Cesca Rosàs Lladó


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada