Foto: Cesca Rosàs |
1 carbassó tendre
50 g de tomàquet deshidratat
fulles d'alfàbrega
oli d'oliva
pinyons
suc de llimona o vinagre de poma
all
Elaboració del plat:
Comencem tallant el tomàquet deshidratat molt petit, o el trinxem amb la batedora, depèn si ens agrada més o menys fi. Reservem.
Posem a la batedora l'alfàbrega, els pinyons i l'all, les mesures depèn del gust de cadascú, anem afegint-hi l'oli com si volguéssim fer una maionesa, sense parar de batre, hi afegim el suc de llimona o el vinagre, quedarà un pesto més o menys espès segons el gust. Reservem.
Amb la mandolina tallem el carbassó a tires o rodanxes molt primes, les posem al plat, i per sobre del carbassó anem cobrint amb la salsa i per sobre de tot el tomàquet deshidratat.
Per acabar el plat hi podem posar per sobra uns pinyons i unes fulletes d'alfàbrega per decorar.
Un entrant del que en poden gaudir els vegetarians i els que no ho son també.
A l'estiu ben fresquet boníssimmm!!
Bon profit!
Presentat per: Cesca Rosàs Lladó
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada