Ingredients
-250 g salmó
-1 bròquil
-3 ous
-Formatge ratllat
-Sal, pebre i oli
-1 bròquil
-3 ous
-Formatge ratllat
-Sal, pebre i oli
Elaboració del plat
Tallem el bròquil i el posem al microones 4 minuts a màxima potencia.
També es pot coure al vapor.
Posem el salmó al forn amb sal i oli uns 10 minuts a 180°. No cal que quedi molt cuit.
En un bol barregem el bròquil, el salmó esmicolat (quan s'hagi refredat), els ous, sal i pebre.
Ho posem en un motlle per anar al forn, cobert amb el formatge ratllat. Uns 15 o 20 minuts a 180°.
Finalment ho gratinem uns 5 minuts més.
Una altra manera de menjar bròquil.
També es pot coure al vapor.
Posem el salmó al forn amb sal i oli uns 10 minuts a 180°. No cal que quedi molt cuit.
En un bol barregem el bròquil, el salmó esmicolat (quan s'hagi refredat), els ous, sal i pebre.
Ho posem en un motlle per anar al forn, cobert amb el formatge ratllat. Uns 15 o 20 minuts a 180°.
Finalment ho gratinem uns 5 minuts més.
Una altra manera de menjar bròquil.
Bon profit!!
Recepta presentada per: Cesca Rosàs.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada