8 vieires amb la seva closca
400 g espinacs
2 o 3 magranes
4 cullerades de vinagre de vi
sal
oli oliva
pebre negre
40 g pinyons
100 g cansalada
1 gra d'all
Elaboració del plat:
Per començar traieu les vieires de la closca i renteu-les bé, les eixugueu i les reserveu.
Renteu i escorreu els espinacs.
A continuació desgraneu una de les magranes, de l'altre en farem suc. (jo ho faig amb l'escorredor manual)
Ja podeu barrejar el suc de la magrana amb els grans, afegiu l'oli, el vinagre i una mica de sal i ja teniu la vinagreta feta.
A continuació poseu la cansalada que haureu tallat petita en una paella amb poc oli, la deixeu enrossir una mica i afegiu els alls laminats i els pinyons. Després hi afegiu els espinacs i ho deixeu coure tapat un parell de minuts.
Agafeu les vieires que teniu reservades, les salpebreu i en una paella amb oli ben calent les deixeu daurar un moment per cada costat.
Ja podeu emplatar. Repartiu els espinacs a les closques i a sobre hi poseu la vieira acabada de fer. Ho amaniu amb la vinagreta que hem deixat preparada al començament i tapa llesta.
Escolliu una bona copa de vi blanc i una bona companyia, i ja podeu gaudir de la tapa.
Presentada per: Dolors Vilaró
Presentada per: Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada