Foto: Dolors Vilaró |
16 garotes
Mantega
Oli
Sal
Pebre
1 porro
2 pastanagues
1 branqueta d'api
1/2 gotet de whisky
1 cullaradeta de farina
Llet
Elaboració:
Primer de tot treieu el corall de dins les garotes i renteu be les closques.
Talleu les verdures petites.Poseu a sofregir, el porro, la pastanaga i l'api en una paella amb oli i mantega.
Ho salpebreu hi afegiu el mig gotet de whisky, després hi poseu el corall, doneu-hi unes quantes voltes.
Tot seguit hi poseu la farina courem uns minuts hi afegiu-hi la llet justa per lligar una mica tots els ingredients.
Seguidament ho tritureu tot hi ompliu les closques.
Ho poseu a gratinar al forn fins que siguin roses.
Servi-ho directament en una safata o sobre un llit d'enciam tallat petit.
I ja teniu un primer plat de super festa!!
Presentat per: Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada