Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TAPA TÈBIA DE FOIE, CEBA I POMA

dimecres, 18 de març del 2020

Ingredients: 

 Per a 1 persona

1 ensaïmada petita sense sucre glass
1/2 ceba
1 tall de foie canard demi cuit
1/4 poma golden
oli

Elaboració del plat:


Agafeu l’ensaïmada i la talleu horizontalment en dues meitats.
Després talleu la poma Golden en llunes fines i poseu-les en una planxa o paella fins que es quedin una mica daurades. Una vegada fetes les  reserveu calentes.
Agafeu una paella i amb unes gotes d’oli , caramelitzeu la ceba que haureu tallat a llunes. Abans de retirar la ceba i poseu un tall de foie, (volta i volta) i apagueu el foc.
Sobre la meitat inferior de la ensaïmada poseu la poma,  la ceba caramelitzada i el foie demi cuit.
 Poseu l’altre meitat de ensaimada a sobre. 

 I bon profit!!!
  
Presentada per: Montserrat Albert

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada