Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTÍS DE CIRERES

dimecres, 28 de maig del 2014
Ingredients:

250 g de cireres
3 ous 85 g d'ametlla en pols
200 g de farina
1 culleradeta de llevat en pols
200 g de mantega
200 g sucre blanc
El suc d'una llimona


Elaboració del plat:

Unteu el motlle amb la mantega i el reserveu.
En un bol barregeu l'ametlla en pols amb les cireres i una cullerada de farina.
En un altre bol tamiseu la farina amb el llevat.
Barregeu amb la batedora elèctrica la mantega amb el sucre fins que quedi esponjós ( uns 5 minuts)
Afegiu-hi els ous a poc a poc i bateu bé fins que quedi una massa homogènia.
Ara a mà anem barrejant la farina a poc a poc amb la barreja de mantega i ous i anem remenant bé
cada cop que afegim farina. Finalment hi afegirem les cireres i la pell i suc llimona.
Posem la barreja al motllo.
Fornejar a 30 minuts a 180º
Deixar refredar i treure'l del motllo.

Bon Profit.

Presentada per Conxi Parrado




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada