Ingredients:
250 g de cireres
3 ous 85 g d'ametlla en pols
200 g de farina
1 culleradeta de llevat en pols
200 g de mantega
200 g sucre blanc
El suc d'una llimona
Elaboració del plat:
Unteu el motlle amb la mantega i el reserveu.
En un bol barregeu l'ametlla en pols amb les cireres i una cullerada de farina.
En un altre bol tamiseu la farina amb el llevat.
Barregeu amb la batedora elèctrica la mantega amb el sucre fins que quedi esponjós ( uns 5 minuts)
Afegiu-hi els ous a poc a poc i bateu bé fins que quedi una massa homogènia.
Ara a mà anem barrejant la farina a poc a poc amb la barreja de mantega i ous i anem remenant bé
cada cop que afegim farina. Finalment hi afegirem les cireres i la pell i suc llimona.
Posem la barreja al motllo.
Fornejar a 30 minuts a 180º
Deixar refredar i treure'l del motllo.
Bon Profit.
Presentada per Conxi Parrado
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PASTÍS DE CIRERES
Publicat per
Roser Blasco
a
17:54
dimecres, 28 de maig del 2014
Etiquetes de comentaris:
Fruita,
Pastissos,
Postres,
Trobada la Cuina Vermella
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada